Catering

Een van de belangrijkste onderdelen van je trouwdag is een feestlocatie. Naast partycentra, zijn ter tal van mogelijkheden om de trouwdag op jouw manier te vieren. Je kunt hierbij denken aan een eigen locatie zoals een tuin of in je huis, of in een buitenhuis (in bijvoorbeeld het buitenland). Bij dit soort voorbeelden is catering noodzakelijk.

Catering is een belangrijk onderdeel op je trouwdag en verdient dan ook de nodige aandacht. Vooral voor de daggasten die er vanaf begin tot eind bij zullen zijn, wil je natuurlijk dat ze wat lekkers kunnen eten en drinken.

De cateraar kan tijdens jullie feestavond buiten alleen het uitserveren, ook de hapjes en drankjes verzorgen. Naast de culinaire invulling van jullie speciale avond draagt een cateraar zorg voor de inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos en het uiteindelijke programma stel je samen met de cateraar op. Van een koffietafel met een lunch tot een traditioneel huwelijksdiner, kortom alles is mogelijk. Ook voor het huwelijksdiner zijn diverse mogelijkheden zoals een lopend buffet (praktisch als tegelijkertijd het feest begint) of een souper ( een lichte maaltijd rond middernacht).

Een goede cateraar kan je trouwdag perfect maken!