Bruidskleding

Een bruid is op haar trouwdag het middelpunt van iedereen. Het is belangrijk dat ze voor haar speciale dag er bijzonder mooi uitziet. De bruidsjapon is waarschijnlijk het duurste kledingstuk dat ze ooit in haar leven zal aanschaffen voor die ene speciale dag!

Pas je bruidskleding aan op wie je bent,bijvoorbeeld: ben je romantisch kies dan, voor zachte kleuren en ben je hip, kies voor felle kleuren. Het allerbelangrijkste is dat je jezelf erin lekker voelt en dat het bij je past. Een trouwjapon die lekker zit en waar je je zeker in voelt zou voor jou de keuze voor zo’n speciale dag moeten zijn!

Mogelijkheden trouwjapons

Vroeger hoorde een bruid namelijk puurheid en onschuld uit te stralen vandaar dat men koos voor een witte lange trouwjurk met een sluier. Inmiddels zijn er veel meer mogelijkheden en kiest men tegenwoordig voor een felle kleuren, bijzonder model of materiaal wat anders dan anders is. Nog steeds zijn materialen zoals kant, satijn of linnen zijn erg populair.

Voor elk lichaamsfiguur is tegenwoordig een passende trouwjapon te vinden. Goede trouwjapons corrigeren bepaalde onvolkomenheden van het lichaam en benadrukken juist de mooie vormen van je lichaam. Aandachtspunten zijn: schouderbreedte, lengte van je armen, taille, heupbreedte en ook de lengte van je benen. Erg belangrijk is ook dat de trouwjurk comfortabel moet zitten. Hou er rekening mee dat je niet alleen moet lopen, maar ook ermee moet kunnen zitten, knielen, springen en dansen. Een ander aandachtspunt is het jaargetijde waarin je trouwt. Trouwjapons voor de winter zijn zijn vaak dikker van materiaal dan trouwjapons voor de zomer.

Bruidswinkels

Meeste bruidswinkels hebben maar van elke bruidsjapon één exemplaar ind ewinkel. Hierdoor moeten zij vaak de gewenste trouwjurk bestellen bij hun leverancier of bij het naaiatelier. Zorg dat je tijdig de trouwjurk aanschaft en pas hem minimaal één keer voordat je speciale trouwdag. Je gewicht wil nog wel eens schommelen.

Kortom:

Een heleboel mogelijkheden variaties en tips voor jou die van essentieel van belang zijn om jou op je trouwdag er op z’n mooist uit te laten zien!